06 70 427 3008 1054 / Budapest, Honvéd utca 8. info@gyuruguru.hu

Top 3 hely Budapesten a meseszerű eljegyzéshez!

Mindnyájunk életében vannak nagy pillanatok, amiket szeretnénk, ha örökké emlékezetesek lennének. Ilyen többek között az is, amikor Életünk Szerelme felteszi a nagy kérdést.

A lánykérés nem csak azért nehéz pillanat, mert megismételhetetlen, hanem azért is, mert a legtöbben nem vagyunk hozzászokva, hogy az igazi érzéseinket -akár mások füle hallatára- megosszuk. Vannak, akik heteket, hónapokat készülnek a nagy pillanatra és vannak, akiknek ez egy spontán érzés eredménye. A legfontosabb, hogy a pillanat rólatok és Nektek szóljon. A tökéletes gyűrű kiválasztásában mi segítünk, sőt, most a  helyszínhez is adunk pár tippet.

A Budai Vár:
Minden elfogultság nélkül Budapest egyik legszebb helyszíne. A turisták is elámulnak építészeti remekműveinktől. A kilátás magáért beszél, hiszen a pesti látkép teljesen látszik, a Parlament és a csodálatos épületek is elvarázsolnak. Éjszaka sokkal romantikusabb és szebb a kilátás is.

Városliget:
A Városligetben számos helyszín ad lehetőséget egy meghitt eljegyzésre. A Hősök tere, ami az esti órákban ki van világítva, és elénk tárul az Andrássy út látványa is, a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok épülete. Ha tovább andalgunk, romantikus sétát tehetünk a Vajdahunyad-vár és a Városligeti tó környékén is. A Városliget méltán tekinthető a város szívének, hiszen a Széchenyi-fürdő, az Fővárosi állatkert és a Fővárosi nagycirkusz is ott találhatóak. Ha pedig megéheznénk, a Gundel és a Robinson éttermek is remek hangulatot biztosítanak, hogy az éjjel soha ne érjen véget. 

A Normafa:
A budai oldal tetején található a Normafa. Aki nappal gyönyörködött a látványban, éjszaka igazán ámulatba fog esni. A padokra ülve a csodálatos pesti látkép tárul elétek, óriási fák vesznek körül, így igazán kiszakadhattok a városi tömegből, a csillagos égbolt alá. Varázslatos estét élhettek át, egy piknikes kosárral és pléddel igazi romantikus pillanatok várnak rátok. 

Mi most ezt a 3 helyszínt ajánlottuk Nektek, de Budapest ennél sokkal több csodát rejt magában.

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásában 100%-ig a segítségedre leszünk! Mire vársz még?