06 70 427 3008 1054 / Budapest, Honvéd utca 8. info@gyuruguru.hu

Hogyan válaszd ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt?

Elhatároztad, hogy megkéred a Szerelmed kezét? Alig hord gyűrűt, az ízlésében sem vagy emiatt biztos? A méretében sem szeretnél mellé lőni? Megfizethető gyűrűt szeretnél, ami mégis mutatós az ujján? Segítünk!

Elérkezett a nagy pillanat…

A döntés már megfogalmazódott a fejedben, mégis tanácstalan vagy, hogy válaszd ki a kedvesed stílusához illő jegygyűrűt?
Gondold át, milyen ékszereket visel, milyen színeket, ruházati stílust részesít előnyben? Ha ezekre a kérdésekre tudod a választ, akkor már van egy út , amin el tudsz indulni. 
Sportos, elegáns, romantikus, vad rocker? Bármilyen is legyen, egyedi gyűrűinkkel biztosan eltalálod az ízlését! Mi segítünk!

Beszélj a legjobb barátnőivel!

A legjobb barátnői, mint terved nagy támogatói fognak segíteni Neked. Női szemmel, -és párod ízlését ismerve- határozottan megtaláljátok a tökéletes . eljegyzési gyűrűt! Így betekintést nyersz a párod fantáziájába és megspórolsz magadnak némi fejtörést. Amennyiben félsz, hogy elszólja magát valaki, érdemes a te családod hölgy tagjait bevonni terveidbe. A meghatódás garantált!

Szerezd meg a gyűrűs ujjának a méretét!

Az egyik módszer, hogy egy jelenleg is hordott gyűrűjét gyurmába, vagy agyagba nyomva veszed le egy gyűrűje méretét. Ebből az információból a bemutatótermünkben már ki tudjuk választani a megfelelő méretet. Ez a módszer azonban csak akkor működik ha hord gyűrűt. Amennyiben nem hord, így szerezheted meg a pontos méretet: egy cérna segítségével, miközben alszik, óvatosan tekerd körbe ujját és vedd le a méretet. Erre a méretre mindenképpen szükséged lesz a jegygyűrű vásárláskor vagy készítésekor.

Azt javasoljuk, hogy kezdj neki az utánajárásnak, tervezésnek és nézelődésnek, legalább egy, de inkább bő 2-3 héttel a tervezett eljegyzés előtt.