További információk

Tömeg 8 g
Elérhetőség

Megrendelésre

SZÍNEK

Karikagyűrűink többsége elérhető sárga, fehér és rozé arany színekben, a többszínű gyűrűk pedig ezek kombinációjában. Ha a termékképtől eltérő színt szeretnél, ezt jelezd nekünk.

Kérdésed van?

Tedd fel ügyfélszolgálatunknak!
Telefon/Viber/WhatsApp 06-70-427-3008 

Arany karikagyűrű pár cirkónia kővel (KGY-016)

233.500Ft

 

Súly: 8.0 gramm
Drágakő: 1.5mm cirkónia. Az ékszer rendelhető gyémánt kővel is.
Szín: Fehér
Profil: Domború
Szélesség: 4 mm
Amennyiben a megadottaktól eltérő változatot szeretne kérjen egyedi ajánlatot: info@gyuruguru.hu

Gyűrű méretek

Válaszd ki a női méretet!
Válaszd ki a férfi méretet!
 

Gravírozás

Ha szeretnéd a gyűrűpárt személyesebbé tenni, lehetőséged van gravírozást kérni. Az alábbi árak mindkét gyűrűre vonatkoznak. Kérjük válaszd ki a gravírozás formátumát, majd add meg a hozzá tartozó adatokat. Amennyiben más szöveget szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!
 
 
  • Egyéb díjak összesen: 0Ft
  • Gyűrű(k) összesen:: 233.500Ft
  • Végösszesen:: 0Ft
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom
Cikkszám: KGY-016 Kategória:

Mit tartalmaz az ár?

1. Egy karikagyűrűpárt az átlagos 52/62-es méretben 14K aranyból.

2. A feltüntetett ár tartalmazza a cirkóniát vagy a gyémántot, az adott terméknél lévő leírásban szereplő mennyiség benne van az árban. Csak a legjobb minőségű Swarovsky / Signity cirkóniát használjuk.

3. A gyűrűt egy elegáns gyűrűtartó dobozban adjuk át.

4. Minden aranyékszer mellé Certificate -et, azaz minőségi tanúsítványt adunk, ami garancia levél is egyben.

5. Ingyen tisztítást, ékszer felújítást a vásárlástól számított 10 évig (évente egyszer) Hozzánk bármikor behozhatjátok a nálunk vásárolt gyűrűket, ingyen, azonnal megtisztítjuk. A teljes felújítást (polírozás, mattítás, rhódiumozás) szintén rövid határidővel megcsináljuk nektek.

6. Teljeskörű garanciát az ékszerre. A  vásárlástól számított 10 évig minden gyártásból adódó hibát díjmentesen javítunk és garanciát vállalunk a kövekre is, kiesett követ díjmentesen pótolunk 2.5 mm alatt, 2.5 mm felett pedig átvizsgálva az ékszert szakértői vélemény után díjmentesen vagy méltányos áron.

7. Kedves, szakszerű kiszolgálást, akár online akár az üzletben vásároltok biztosak lehettek benne, hogy kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedettek legyetek a választott ékszerrel.

Ékszereink kézzel készülnek, ezért minimális eltérés előfordulhat a grammsúlyban. Az átlagnál sokkal kisebb vagy sokkal nagyobb gyűrűméretek esetén az ár ennek megfelelően nőhet vagy csökkenhet.

MInden nálunk vásárolt karikagyűrűpárhoz ajándék Esküvőpalota kedvezménykupont adunk, melyet az Esküvőpalotában (1054 Budapest, Báthory utca 4. www.eskuvopalota-budapest.hu) tudtok felhasználni.