1054 Budapest, Báthory u. 4.  az  Esküvőpalota földszintjén időpontfoglalás nélkül várunk Benneteket nyitvatartási időben bármikor H-P 11-19, Szo 10-14.
Ha kényelmesebb, hétköznapokon időpontra is jöhettek!

További információk

Tömeg 2,7 g
Elérhetőség

Megrendelésre

SZÍNEK

Karikagyűrűink többsége elérhető sárga, fehér és rozé arany színekben, a többszínű gyűrűk pedig ezek kombinációjában, akár különböző színű gyűrűpárt is rendelhetsz. Ahol nem látod a színválasztás lehetőségét, ott csak a képen látható szín érhető el.

Arany karikagyűrű pár (ISF72-60696)

89.100Ft

 

Súly: 2,7 gramm
Szín: Fehér
Profil: Sík
Szélesség: 3,5 mm

Gyűrű méretek

Válaszd ki a női méretet!
Válaszd ki a férfi méretet!
 

Gyűrű színek

Válaszd ki a női gyűrű színét!
Válaszd ki a férfi gyűrű színét!
 

Gravírozás

Ha szeretnéd a gyűrűpárt személyesebbé tenni, lehetőséged van gravírozást kérni. Az alábbi árak mindkét gyűrűre vonatkoznak. Kérjük válaszd ki a gravírozás formátumát, majd add meg a hozzá tartozó adatokat. Amennyiben más szöveget szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!
 
  • Ár: 0Ft
  • Termék ár: 89.100Ft
  • Összesen: 0Ft
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom
Cikkszám: ISF72-60696 Kategóriák: , ,

Kérdésed van?

Tedd fel ügyfélszolgálatunknak!

Telefon/Viber/WhatsApp 06-70-427-3008
Segítünk kiválasztani a kiszemelt ékszert!


Kérhetsz a kiválasztott ékszerről fotót vagy videót is! 

Hogy kereshetünk?

14 + 14 =

Mit tartalmaz az ár?

1. Egy karikagyűrűpárt az átlagos 52/62-es méretben 14K aranyból.

2. A feltüntetett ár tartalmazza a cirkóniát vagy a gyémántot, az adott terméknél lévő leírásban szereplő mennyiség benne van az árban. 

3. A gyűrűt egy elegáns gyűrűtartó dobozban adjuk át.

4. Minden aranyékszer mellé Certificate -et, azaz minőségi tanúsítványt adunk, ami garancia levél is egyben.

5. Ingyen tisztítást, ékszer felújítást évente egyszer - az ékszer teljes élethosszáig. Hozzánk bármikor behozhatjátok a nálunk vásárolt gyűrűket, ingyen, azonnal megtisztítjuk. A teljes felújítást (polírozás, mattítás, rhódiumozás) szintén rövid határidővel megcsináljuk nektek.

6. Teljeskörű örök garanciát az ékszerre. Minden gyártásból adódó hibát díjmentesen javítunk és garanciát vállalunk a kövekre is, kiesett követ díjmentesen pótolunk 2.5 mm alatt, 2.5 mm felett pedig átvizsgálva az ékszert szakértői vélemény után díjmentesen vagy méltányos áron.

7. Kedves, szakszerű kiszolgálást, akár biztosak lehettek benne, hogy kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedettek legyetek a választott ékszerrel.

Ékszereink kézzel készülnek, ezért minimális eltérés előfordulhat a grammsúlyban. Az átlagnál sokkal kisebb vagy sokkal nagyobb gyűrűméretek esetén az ár ennek megfelelően nőhet vagy csökkenhet.

Minden nálunk vásárolt karikagyűrűpárhoz ajándék Esküvőpalota kedvezménykupont adunk, melyet az Esküvőpalotában (1054 Budapest, Báthory utca 4.  www.eskuvopalota.hu) tudtok felhasználni.

Tipp: Ha az eljegyzési gyűrűt nálunk veszed, a karikagyűrű árából -10% kedvezményre vagy jogosult, illetve minden nálunk vásárolt karikagyűrűpár mellé egy 10%-os aranyékszer kuponkedvezményt adunk.

 

9 vagy 14 karát?

Mi a különbség a 9 karátos és a 14 karátos arany között? A 9 karátos és a 14 karátos arany közötti különbség tisztaságukban vagy aranytartalmukban rejlik. A karát az aranyötvözetek tisztaságának kifejezésére használt mértékegység, az arany arányát jelzi az ötvözetben...