További információk

Tömeg 2,1 g
Elérhetőség

Megrendelésre

Arany eljegyzési gyűrű zafír kővel (BRK-561)

110.302Ft

 

Súly: 2,1 gramm
Drágakő: Zafír (kék) Marquise 6*3mm + 2db*1.5mm (össz:0,03Ct) G/VS gyémánt

Válaszd ki a gyűrű méretét!

 

Válaszd ki a gyűrű színét!

Az egyszínű gyűrűket fehér arany, sárga arany és rozé (vörös) aranyból tudjuk elkészíteni, kérjük válaszd ki, hogy milyen legyen a gyűrű.
 
A kiválasztáshoz kattints a képre!
Sárga arany 14K +
Fehér arany 14K +
Rozé arany 14K +
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom
Cikkszám: BRK-561 Kategória:

Kérdésed van?

Tedd fel ügyfélszolgálatunknak!

Telefon/Viber/WhatsApp 06-70-427-3008
Segítünk kiválasztani a kiszemelt ékszert!


Kérhetsz a kiválasztott ékszerről fotót vagy videót is! 

Hogy kereshetünk?

15 + 11 =

Mit tartalmaz az ár?

1. Egy eljegyzési gyűrűt az átlagos 52-es méretben 14K aranyból.

2. A feltüntetett ár tartalmazza a cirkóniát vagy a gyémántot, az adott terméknél lévő leírásban szereplő mennyiség benne van az árban. Csak a legjobb minőségű Swarovsky / Signity cirkóniát használjuk.

3. A gyűrűt egy elegáns gyűrűtartó dobozban adjuk át.

4. Minden aranyékszer mellé Certificate -et, azaz minőségi tanúsítványt adunk, ami garancia levél is egyben.

5. Teljeskörű örök garanciát az ékszerre. A  gyártásból adódó hibát díjmentesen javítjuk és garanciát vállalunk a kövekre is, kiesett követ díjmentesen pótoljuk 2.5 mm alatt, 2.5 mm felett pedig átvizsgálva az ékszert szakértői vélemény után díjmentesen vagy méltányos áron.

6. Díjmentes utólagos egyszeri méretre-alakítást. Ha nem jó az eljegyzési gyűrű  választottad ujjára, hozzátok vissza és méretre alakítjuk.

7. Eljegyzési gyűrűkre igen garanciát adunk, ami azt jelenti, ha meghiúsul a lánykérés, két héten belül visszahozhatod és visszaadjuk az árát.

8.  Ingyen tisztítást-polírozást. Hozzánk évente egyszer bármikor behozhatjátok a nálunk vásárolt gyűrűket, ingyen, azonnal megtisztítjuk. A teljes felújítást (polírozás, mattítás, rhódiumozás) szintén rövid határidővel megcsináljuk nektek (2-3 munkanap).

9. Kedves, szakszerű kiszolgálást, akár online akár az üzletben vásároltok biztosak lehettek benne, hogy értékesítőink mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedettek legyetek a választott ékszerrel.

Ékszereink kézzel készülnek, ezért minimális eltérés előfordulhat a grammsúlyban. Az átlagnál sokkal kisebb vagy sokkal nagyobb gyűrűméretek esetén az ár ennek megfelelően nőhet vagy csökkenhet.