További információk

Tömeg 3,8 g
Elérhetőség

Megrendelésre

Arany eljegyzési gyűrű gyémánt kővel (BRK 077)

362.795Ft

Súly: 3,8 gramm
Drágakő: 1db 4mm 0,25 Ct H/SI és 15db 1mm össz: 0,075 Ct H/SI gyémánt
Amennyiben a megadottaktól eltérő változatot szeretne kérjen egyedi ajánlatot: info@gyuruguru.hu

Válaszd ki a gyűrű méretét!

 

Válaszd ki a gyűrű színét!

Az egyszínű gyűrűket fehér arany, sárga arany és rozé (vörös) aranyból tudjuk elkészíteni, kérjük válaszd ki, hogy milyen legyen a gyűrű.
 
A kiválasztáshoz kattints a képre!
Sárga arany  +
Fehér arany +
Rozé arany  +
Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom
Cikkszám: BRK 077-1 Kategóriák: ,

Kérdésed van?

Tedd fel ügyfélszolgálatunknak!

Telefon/Viber/WhatsApp 06-70-427-3008
Segítünk kiválasztani a kiszemelt ékszert!


Kérhetsz a kiválasztott ékszerről fotót vagy videót is! 

Hogy kereshetünk?

12 + 15 =

Mit tartalmaz az ár?

1. Egy eljegyzési gyűrűt az átlagos 52-es méretben 14K aranyból.

2. A feltüntetett ár tartalmazza a cirkóniát vagy a gyémántot, az adott terméknél lévő leírásban szereplő mennyiség benne van az árban.  

3. A gyűrűt egy elegáns gyűrűtartó dobozban adjuk át.

4. Minden aranyékszer mellé Certificate -et, azaz minőségi tanúsítványt adunk, ami garancia levél is egyben.

5. Teljeskörű örök garanciát az ékszerre. A  gyártásból adódó hibát díjmentesen javítjuk és garanciát vállalunk a kövekre is, kiesett követ díjmentesen pótoljuk 2.5 mm alatt, 2.5 mm felett pedig átvizsgálva az ékszert szakértői vélemény után díjmentesen vagy méltányos áron.

6. Díjmentes utólagos egyszeri méretre-alakítást. Ha nem jó az eljegyzési gyűrű  választottad ujjára, hozzátok vissza és méretre alakítjuk.

7. Eljegyzési gyűrűkre igen garanciát adunk, ami azt jelenti, ha meghiúsul a lánykérés, két héten belül visszahozhatod és visszaadjuk az árát.

8.  Ingyen tisztítást-polírozást. Hozzánk évente egyszer bármikor behozhatjátok a nálunk vásárolt gyűrűket, ingyen, azonnal megtisztítjuk. A teljes felújítást (polírozás, mattítás, rhódiumozás) szintén rövid határidővel megcsináljuk nektek (2-3 munkanap).

9. Kedves, szakszerű kiszolgálást, akár online akár az üzletben vásároltok biztosak lehettek benne, hogy értékesítőink mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedettek legyetek a választott ékszerrel.

Tipp: Ha az eljegyzési gyűrűt nálunk veszed, a karikagyűrű árából -10% kedvezményt adunk!

Ékszereink kézzel készülnek, ezért minimális eltérés előfordulhat a grammsúlyban. Az átlagnál sokkal kisebb vagy sokkal nagyobb gyűrűméretek esetén az ár ennek megfelelően nőhet vagy csökkenhet.

9 vagy 14 karát?

Mi a különbség a 9 karátos és a 14 karátos arany között? A 9 karátos és a 14 karátos arany közötti különbség tisztaságukban vagy aranytartalmukban rejlik. A karát az aranyötvözetek tisztaságának kifejezésére használt mértékegység, az arany arányát jelzi az ötvözetben...