Szolgáltatásaink

Kérdésed van? Hívj bennünket: ​06 70 427 3008, vagy írj az info@gyuruguru.hu-ra.
  • Készítés: Akár többszáz féle modellt tartalmazó katalógusainkból, akár egyedi elképzelések alapján vállaljuk aranyékszerek készítését.
  • Javítás: Rövid határidővel vállaljuk arany és ezüst ékszerek javítását.
  • Törtarany: Magas áron vásárolunk megunt, elhasznált, elromlott aranyékszereket, vagy külön kiemelt áron számítjuk be ezeket új vásárlásaikba.

♥ 1 napos szállítás

Az elkészült megrendeléseket, vagy a raktáron lévő termékeinket futárszolgálat segítségével egy napon belül szállítjuk. Nem raktáros ékszerek gyártási ideje 3-6 hét.

♥ Egyedi tervezés

Bármilyen elképzelést megvalósítunk, amit műhelyünk technikailag el tud készíteni. Hozz fotót, mondd el az ötleted, a tervezés során ékszertervező kollégánkkal is egyeztethetsz, figyelemmel kísérve az egész folyamatot.

♥ Ingyen méretezés

A nálunk vásárolt ékszereket a vásárlás után egyszer ingyen méretre állítjuk.
Kivételt képeznek a méretre készült karikagyűrűk (itt a gyártás során a félkész gyűrűket próbáltatjuk) és az olyan ékszerek, ahol ez technikailag lehetetlen.
Az olyan ékszereket, amelyeket technikailag nem tudunk méretezni, a lehető leg minimálisabb anyagi ráfordítással újra gyártjuk.

♥ 8 napos visszavásárlás

A webáruházban megrendelt ékszereinkre nyolc napos visszavásárlási garanciát vállalunk.
Ha nem vagy megelégedve a megrendelt ékszerrel, küldd, vagy hozd vissza nyolc napon belül, mi visszafizetjük az árát.
(kivételt képeznek az egyedi méretre készített karikagyűrűk, és a kifejezetten egyedi elképzelés alapján készített ékszerek)

♥ Garancia

Általunk gyártott és forgalmazott ékszereink minőségére garanciát vállalunk.
Ezek bármilyen gyártási hibára visszavezethető hibáit térítésmentesen javítjuk!

♥ Örök cserevásárlás

A tőlünk vásárolt ékszert bármikor visszahozhatod, az eredeti vételáron beszámítjuk neked bármi más termékünk megvásárlásakor.
Kivételt képeznek a méretre készített karikagyűrűk és a kifejezetten egyedi igények alapján készült ékszerek, amiket sem beszámítani, sem ezekbe mást beszámítani nem áll módunkban.

Az új vásárlás értékének minimum 30 százalékkal magasabbnak kell lennie a régi, beszámított ékszer áránál.

♥ Ingyen tisztítás

Ha tőlünk vásároltál ékszert, bármikor visszahozhatod hozzánk, térítés mentesen megtisztítjuk, felpolírozzuk, akár meg is várhatod ha ez technikailag lehetséges.

rENDELÉS GY.I.K.

1. Mi mikor készül el? Határidőkről ITT olvashatsz bővebben. 
Tipp: Ha hamarabb lenne szükséged rá, jelezd  nekünk és megpróbáljuk előrevenni a gyártásban.

3. Ez a gyűrű kapható fehér aranyban, több kővel, vékonyabb verzióban (stb)? Sokan nem tudják, hogy alakítható változtatható a gyűrűk színe, felülete, kövek száma és akár szélessége is. Szinte minden gyűrűt lehet más színben kérni, sok esetben változtatható a szélesség is, de előzetes egyeztetés szükséges akár telefonon.

4. A női gyűrű lehet más? A leendő házastárs a saját személyiségére alakíthatja karikagyűrűinket: meghatározva az ékszer színét, felületét, szélességét és akár a kövek elhelyezkedését, darabszámát is.

5. Utólagos méretezés lehetséges? Igen. Körbe köves, körbe vésett fazonoknál nehézkesebb, de azon leszünk, hogy utólag mindent megoldjuk nektek.

6. Raktáros gyűrűt tudtok cserélni? Igen. Viszont akkor arra kérünk benneteket, hogy csak a szertartás ideje alatt viseljétek a gyűrűket, mert karcos, hordott ékszert nem tudunk újra cserélni.

7. És mit jelent a hordatlan? Azt, hogy nem hordod 🙂 Lehetőség szerint a szertartáskor húzzatok fel egymás ujjára, majd tegyétek vissza a dobozba, mert így tudjuk cserélni.

8. Bankkártyás fizetés lehetséges-e a futárnak? Igen, átvételkor fizethetsz bankkártyával és készpénzben is.

9. Hogy tudok fizetni? Bankkártyával a weboldalon, utánvéttel, utalással. 

10. Hogy kapom meg az elkészült ékszert? Személyesen az üzletben, vagy futárral: 
GLS futárszolgálattal dolgozunk, rendkívül megbízható, precíz partner. 

Keresd ügyfélszolgálatunkat bármilyen kérdés esetén, a kapcsolat menüpontban használd a kapcsolatfelvételi űrlapot.

25–36 termék, összesen 336 db

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Ha előzetesen egyeztettek időpontot, elkerülhetitek az esetleges várakozást, a lefoglalt időben csak Veled / Veletek foglalkozunk. Időpont foglalás min 24 órát megelőzően lehetséges. Természetesen nyitvatartási időben jöhettek spontán is,  szeretettel várunk Benneteket!

Karácsonyi ajánlat

Karácsonyi kínálatunkban elérhető eljegyzési gyűrűink

Gyűrű méretek

 Az a gyűrű tökéletes méretben, amelyik enyhén tapad az ujjbőrhöz, és nem szoros, de levételkor kissé nehéz eltávolítani az ujjról. Egy szélesebb gyűrűből nagyobb méret kellhet, mint egy vékonyabb típusból.   Hogyan mérj le egy meglévő gyűrűt? Tegyük rá a gyűrűt...

Információk, hírek

Díjmentes konzultációs lehetőség Értékesítőink segítenek karikagyűrű vagy eljegyzési gyűrű választásban, ha elakadtál a webes megrendelés közben, vagy ha nem tudsz személyesen bejönni. Jelezd igényedet, tedd fel kérdéseidet ügyfélszolgálatunknak  a 06-70-427-3008-as...

Ajándék ékszer

Ajándék menyasszonyi / alkalmi ékszer   - Az akció 2020. december 29-én véget ért -  Most minden karikagyűrű és eljegyzési gyűrű vásárláshoz ajándék ékszert adunk, egy csodaszép ezüst, édesvízi gyöngyös fülbevalót vagy medált. A kosár oldalon automatikusan megjelennek...

Top 3 hely Budapesten a meseszerű eljegyzéshez!

Top 3 hely Budapesten a meseszerű eljegyzéshez! Mindnyájunk életében vannak nagy pillanatok, amiket szeretnénk, ha örökké emlékezetesek lennének. Ilyen többek között az is, amikor Életünk Szerelme felteszi a nagy kérdést. A lánykérés nem csak azért nehéz pillanat,...

Kérdezz-felelek! Mennyire ismeritek egymást?

Ezt a játékot a különböző fogások között ajánljuk. Az ifjú pár egymásnak háttal leül a tánctérre, majd kicserélik a lábbelijük egyik felét, így mindkettőjüknél lesz egy férfi és egy női cipellő. A ceremóniamester (ha nem lesz, akkor bármelyik rokon) kérdéseket tesz...

9+1 Szerelmes idézet a meghívóra

Az esküvő minden egyes részlete komoly fejtörést igényel. Mindent pontosan meg kell tervezni. Ez az esküvői meghívó szövegével, stílusával sincsen másképpen. A meghívóban levő helytől függően lehet egy közös gondolat, idézet, zeneszöveg is, amit beleírtok, hiszen...

Hol találunk karikagyűrűt olcsón?

Számos hozzászólásban olvassuk Facebook oldalunkon, hogy miért nem lehet olcsóbb karikagyűrűt készíteni, hiszen a Magyarországon lenne rá igény. Most válaszolunk! A Karikagyűrű elsődleges célja, hogy büszkén kommunikáld a világ fele is, hogy Te elkötelezted magad,...

Hogyan őrizd meg arany gyűrűid szépségét? Otthoni praktikák könnyedén!

A tárgyak használatukból adódóan kopnak, elveszítik a kezdeti ragyogásukat. A gyűrűinket mégsem tarthatjuk vitrinben, vagy szimplán a fiók mélyén. Nézzünk pár praktikát, amitől otthon is ragyogóvá varázsolhatjuk szerelmünk jelképét! Az arany ékszerek mindig is...

Nőknek csokor, férfiaknak harisnyakötő

Vajon mi a szerepe a harisnyakötőnek az esküvőn? A menyasszonyi ruha a a középkori hiedelem szerint szerencsét hoz a násznépnek. A vendégek próbáltak hazavinni egy-egy darabot a ruhából. A menyasszonyt a harisnyakötője védte meg a teljes ruhátlanságtól. Akárcsak a...