Szolgáltatásaink

Kérdésed van? Hívj bennünket: ​06 70 427 3008, vagy írj az info@gyuruguru.hu-ra.
  • Készítés: Akár többszáz féle modellt tartalmazó katalógusainkból, akár egyedi elképzelések alapján vállaljuk aranyékszerek készítését.
  • Javítás: Rövid határidővel vállaljuk arany és ezüst ékszerek javítását.
  • Törtarany: Magas áron vásárolunk megunt, elhasznált, elromlott aranyékszereket, vagy külön kiemelt áron számítjuk be ezeket új vásárlásaikba.

aA1 napos szállítás (webshop)

Az elkészült megrendeléseket, vagy a raktáron lévő termékeinket futárszolgálat segítségével egy napon belül szállítjuk. Nem raktáros ékszerek gyártási ideje 3-6 hét.

♥ Egyedi tervezés

Bármilyen elképzelést megvalósítunk, amit műhelyünk technikailag el tud készíteni. Hozz fotót, mondd el az ötleted, a tervezés során ékszertervező kollégánkkal is egyeztethetsz, figyelemmel kísérve az egész folyamatot.

♥ méretezés

A nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűket a vásárlás után egyszer ingyen méretre állítjuk. A méretre készült karikagyűrűknél a pontos méretvételre törekszünk, ezt követően gyártás után lehetőség van a méreten változtatni,  5000,-Ft/db a munkadíj. Körbeköves és egyéb olyan ékszernél, ahol a méretváltoztatás technikailag nagyobb kihívás, a méret növelése vagy csökkentése egyedi árajánlat szerint történik.

♥ 8 napos visszavásárlás

A webáruházban megrendelt ékszereinkre nyolc napos visszavásárlási garanciát vállalunk.
Ha nem vagy megelégedve a megrendelt ékszerrel, küldd, vagy hozd vissza nyolc napon belül, mi visszafizetjük az árát.
(kivételt képeznek az egyedi méretre készített karikagyűrűk, és a kifejezetten egyedi elképzelés alapján készített ékszerek)

♥ Garancia

Általunk gyártott és forgalmazott ékszereink minőségére garanciát vállalunk.
Az ékszer bármilyen gyártási hibára visszavezethető hibáit 10 évig térítésmentesen javítjuk és a kőkiesésre is garanciát vállalunk!

♥ Ingyen tisztítás

Ha tőlünk vásároltál ékszert, visszahozhatod hozzánk, térítésmentesen megtisztítjuk, felpolírozzuk, akár meg is várhatod, ha ez technikailag lehetséges. A tisztítás körülbelül 10 perc, a teljes felújítás polírozással 1-3 munkanap. Az ingyen tisztítás és karbantartás előnyeit a vásárlástól számított 10 éven belül, akár minden évben kihasználhatod, hogy ékszered minél tovább eredeti fényében tündököljön.

 ♥ magyar fémjel

A fémjel garancia arra, hogy a megvásárolni kívánt nemesfém tárgy, vagy ékszer valóban a meghatározott finomságú aranyból, vagy ezüstből készült. Magyarországon a fémjel használatát törvény írja elő, anélkül nem is kerülhet forgalomba ékszer.

 

 

 

rENDELÉS GY.I.K.

1. Mi mikor készül el? Határidőkről ITT olvashatsz bővebben. 
Tipp: Ha hamarabb lenne szükséged rá, jelezd  nekünk és megpróbáljuk előrevenni a gyártásban.

3. Ez a gyűrű kapható fehér aranyban, több kővel, vékonyabb verzióban (stb)? Sokan nem tudják, hogy alakítható változtatható a gyűrűk színe, felülete, kövek száma és akár szélessége is. Szinte minden gyűrűt lehet más színben kérni, sok esetben változtatható a szélesség is, de előzetes egyeztetés szükséges akár telefonon.

4. A női gyűrű lehet más? A leendő házastárs a saját személyiségére alakíthatja karikagyűrűinket: meghatározva az ékszer színét, felületét, szélességét és akár a kövek elhelyezkedését, darabszámát is.

5. Utólagos méretezés lehetséges? Igen. Körbe köves, körbe vésett fazonoknál nehézkesebb, de azon leszünk, hogy utólag mindent megoldjuk nektek.

6. Raktáros gyűrűt tudtok cserélni? Igen. Viszont akkor arra kérünk benneteket, hogy csak a szertartás ideje alatt viseljétek a gyűrűket, mert karcos, hordott ékszert nem tudunk újra cserélni.

7. És mit jelent a hordatlan? Azt, hogy nem hordod 🙂 Lehetőség szerint a szertartáskor húzzatok fel egymás ujjára, majd tegyétek vissza a dobozba, mert így tudjuk cserélni.

8. Bankkártyás fizetés lehetséges-e a futárnak? Igen, átvételkor fizethetsz bankkártyával és készpénzben is.

9. Hogy tudok fizetni? Bankkártyával, készpénzben, utalással. Személyes átvételkor üzletünkben készpénz vagy bankkártya.

10. Hogy kapom meg az elkészült ékszert? 
GLS futárszolgálattal vagy személyesen átveheted üzletünkben.

Keresd ügyfélszolgálatunkat bármilyen kérdés esetén, a kapcsolat menüpontban használd a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Tedd fel ügyfélszolgálatunknak!

Telefon/Viber/WhatsApp 06-70-427-3008
Segítünk kiválasztani a kiszemelt ékszert!


Kérhetsz a kiválasztott ékszerről fotót vagy videót is! 

Hogy kereshetünk?

12 + 10 =

Játék 2022. december

NYEREMÉNYJÁTÉK 2022. december"Kommenteld meg legrosszabb és legjobb ajándékodat" facebook játékJátékszabály és adatkezelési szabályzat   Rövid játékszabály: 1. Játék felhívás facebook posztunk alá kommentben írd meg mi volt életed legrosszabb és legjobb ajándéka!...

ajánlataink

Egész decemberben olyan ajánlatokkal kedveskedünk, melyeknek nem fogsz tudni ellenállni!Ha számít az ár, de szereted a minőséget és a kedves kiszolgálást - gyere el hozzánk! 🎄 - Egyes eljegyzési gyűrűk -30% - Karikagyűrű vásárláshoz (200.000,-Ft feletti vásárlás...

Játék

NYEREMÉNYJÁTÉK Válaszolj három kérdésre facebook játékJátékszabály és adatkezelési szabályzat   Rövid játékszabály: 1. Játék felhívás facebook posztunk alá írj három gyűrű modell kódot (mindegy, hogy eljegyzési vagy karikagyűrű). Honlapunk segítség hozzá, a...

Kedvezményes gyűrűk

Egyes eljegyzési- és karikagyűrűk most óriási kedvezménnyel

Rólunk mondták

Nagyon kedves, segítőkész eladók, külön köszönet a hölgynek, aki segített kiválasztani a megfelelő gyűrűket.

Hogyan őrizd meg arany gyűrűid szépségét? Otthoni praktikák könnyedén!

A tárgyak használatukból adódóan kopnak, elveszítik a kezdeti ragyogásukat. A gyűrűinket mégsem tarthatjuk vitrinben, vagy szimplán a fiók mélyén. Nézzünk pár praktikát, amitől otthon is ragyogóvá varázsolhatjuk szerelmünk jelképét! Az arany ékszerek mindig is...

Gyűrű méretek

 Az a gyűrű tökéletes méretben, amelyik enyhén tapad az ujjbőrhöz, és nem szoros, de levételkor kissé nehéz eltávolítani az ujjról. Egy szélesebb gyűrűből nagyobb méret kellhet, mint egy vékonyabb típusból.   Hogyan mérj le egy meglévő gyűrűt? Tegyük rá a gyűrűt...

Információk, hírek

Díjmentes konzultációs lehetőség Értékesítőink segítenek karikagyűrű vagy eljegyzési gyűrű választásban, ha elakadtál a webes megrendelés közben, vagy ha nem tudsz személyesen bejönni. Jelezd igényedet, tedd fel kérdéseidet ügyfélszolgálatunknak  a 06-70-427-3008-as...

Top 3 hely Budapesten a meseszerű eljegyzéshez!

Top 3 hely Budapesten a meseszerű eljegyzéshez! Mindnyájunk életében vannak nagy pillanatok, amiket szeretnénk, ha örökké emlékezetesek lennének. Ilyen többek között az is, amikor Életünk Szerelme felteszi a nagy kérdést. A lánykérés nem csak azért nehéz pillanat,...

Kérdezz-felelek! Mennyire ismeritek egymást?

Ezt a játékot a különböző fogások között ajánljuk. Az ifjú pár egymásnak háttal leül a tánctérre, majd kicserélik a lábbelijük egyik felét, így mindkettőjüknél lesz egy férfi és egy női cipellő. A ceremóniamester (ha nem lesz, akkor bármelyik rokon) kérdéseket tesz...