06 70 427 3008 1054 / Budapest, Honvéd utca 8. info@gyuruguru.hu

Eljött a nagy nap, amire hónapok óta készültetek, minden a helyén. A menyasszony gyönyörű, a vőlegény feszült, a násznép is ünnepel. De egy esküvőn vannak hosszú percek, amikor bizony szórakoztatni kell a népet, – ilyen a pár fotózása, vagy egy egy fogás közti szünet- erre gyűjtöttünk pár ötletet.

1.) Lufiposta
Amíg a pár első közös képei készülnek, a násznépet a vőfély szórakoztatja. Erre lehet megfelelő az alábbi játék. A játék során a vendégek feladata, hogy írjanak pár kedves sort az ifjú párnak, amit (a pár lakhelyére) megcímzett  képeslapokra írnak fel. Pl.: meghívunk egy vacsorára, lemossuk az autótokat, kivasalunk helyettetek, stb. Ezután a lapokat a vendégek héliummal töltött lufikra kötik és szélnek eresztik őket. Amelyik képeslap megérkezik hozzátok azt be lehet váltani feladójánál.

2.) Kérdezz- felelek! Mennyire ismeritek egymást?
Ezt a játékot a különböző fogások között ajánljuk. Az ifjú pár egymásnak háttal leül a tánctérre, majd kicserélik a lábbelijük egyik felét, így mindkettőjüknél lesz egy férfi és egy női cipellő. A ceremóniamester (ha nem lesz, akkor bármelyik rokon) kérdéseket tesz fel nektek és annak a cipőjét kell a magasba emelni, akire illik a feltett kérdésre adott válasz. Rendkívül vicces válaszok tudnak születni belőle, sőt a vendégek is feltehetnek kérdéseket, amivel be lesznek vonva a játékba. A nevetés garantált. Pár javaslat a játékhoz, milyen kérdéseket érdemes feltenni.

3.) Táncpárbaj
Ha a vendégek nem akarnak elkezdeni táncolni, jó megoldás az ösztönzésükre a „táncpárbaj” nevezetű játék. Lényege, hogy a feleség és férj vezetésével, a hölgyek és az urak külön csapatot alkossanak a táncparketten. Különböző zenei stílusokra kell csapatban külön-külön táncolniuk, 3-3 táncot. A hangulat itt is garantált, a nyertes csapatról pedig a vőfély és a vendégek éljenző sikolya dönt.

Menyasszonyi ékszereink a nagy napra, hogy még tündöklőbb ara légy!