Díjmentes konzultációs lehetőség


Értékesítőink segítenek
karikagyűrű vagy eljegyzési gyűrű választásban, ha elakadtál a webes megrendelés közben. Igény szerint fotót és videót is tudunk küldeni a kiszemelt ékszerről.

Jelezd igényedet, tedd fel kérdéseidet ügyfélszolgálatunknak  a 06-70-427-3008-as telefonszámon nyitvatartási időben, vagy használd a lenti űrlapot a kapcsolat felvételhez és a legrövidebb időn belül válaszolunk.

Hogy kereshetünk?

15 + 8 =

Díjmentes gyűrűmérő eszköz ajándékkal

 

Díjmentesen küldünk gyűrűmérő eszközt, így kényelmesen, otthonodban lemérhetitek ujjaitokat

A gyűrűmérőt díjmentesen postázzuk és ajándékot is adunk hozzá, amennyiben a karikagyűrűket nálunk rendelitek, egy db 1,5 mm-es gyémántot kérhettek ingyenesen a női gyűrűbe.
A gyémánt csak 150eFt feletti karikagyűrűpárhoz használható fel, egy karikagyűrűpárhoz 1 db. Az ajánlat visszavonásig érvényes, készpénzre nem váltható. Az ajándék beváltásához őrizzétek meg a gyűrűmérő visszaigazolását, kollégánk kérheti a bemutatását. 

KÉPEK ÉS VIDEO AZ ÉKSZERRŐL

– ha megtetszett egy ékszer a weboldalon, de szeretnétek “élőben” is látni, szívesen küldünk róla videót. Ebben az esetben küldjetek egy terméklinket whatsapp vagy viber üzenetben és kollégáink (amennyiben az üzletben vannak) rövidesen küldik a videót róla.