06 70 427 3008 1054 / Budapest, Honvéd utca 8. info@gyuruguru.hu

Számos hozzászólásban olvassuk Facebook oldalunkon, hogy miért nem lehet olcsóbb karikagyűrűt készíteni, hiszen a Magyarországon lenne rá igény. Most válaszolunk!

A Karikagyűrű elsődleges célja, hogy büszkén kommunikáld a világ fele is, hogy Te elkötelezted magad, megtaláltad szíved választottját, az igazi Társad, akivel megosztod az életed. Minden jót és rosszat egyaránt. A karikagyűrűt egész életre választjuk ki, ugyanakkor vannak párok, akik házasságuk megújításaként új karikagyűrűt választanak.

Amennyiben egy karikagyűrűt örökké szeretnénk viselni, mindenképpen aranynak kell lennie. Aminek ugye megvan a maga, megfizethető ára. Ha ennél kedvezőbben szeretnénk, választhatnánk ezüstöt a költséghatékonyság jegyében, de nem lenne örök, hiszen az ezüst sokkal puhább fém, mint az arany, ezért erre egyáltalán nem alkalmas. A minden napos hordásban pillanatok alatt megkopik, hajlik, sérül. Szóval ezzel csak azt szeretnénk mondani, hogy a gyűrű anyagát illetően nem érdemes spórolnunk.

A másik lehetőség, amin tudunk kedvezni, az a munkadíj. Amennyiben egy ismerős kedvező áron, vagy munkadíj híján elkészíti a tökéletes gyűrűt, akkor szerencsések vagyunk. Az egyedi munkát belerakva, amit mi az arany ékszereinkbe teszünk, nincs számottevő különbség az ezüst gyűrű elkészítésével kapcsolatban, hiszen a munka vele ugyanannyi, de a minőség számottevő. Akár több száz fajta modellt tartalmazó katalógusainkból, akár egyedi elképzelések alapján vállaljuk aranyékszerek készítését.

A kövek a harmadik olyan tényező, ami az árkategórián változtatni tud. A Swarowski vagy cirkónia kövek nem természetes kövek, amik elveszítik csillogásukat egy idő után. Mi minden ékszerünkre Örök élet garanciát vállalunk. Azonban ha az a célunk, hogy egész életen át ékes legyen a kő a női gyűrűbe, gyémántot választunk, ami méretétől, tisztaságától, karát számától függően megfizethető áron vannak. Természetes csillogása örök ékességet biztosít a gyűrűnek.

Szóval érdemes ezeket a tényezőket átgondolni, és mindenképpen arany gyűrűt választani, – mind az értékállóság, mind a minőség végett- hiszen egy életre a Szerelmünk tárgyi szimbóluma lesz.

Munkatársaink minden szempontot figyelembe vesznek, ami nektek fontos lehet a Karikagyűrű kiválasztásakor.

Karikagyűrűk megfizethető áron: Kiválasztom a hozzánk illőt!